Work

Pirkanmaan Jätehuolto Oy on 17 kunnan yhteisesti omistama yhtiö, joka vastaa lakisääteisten jätehuoltopalveluiden tarjoamisesta omistajakuntiensa alueilla.

Pirkanmaan Jätehuolto lähti yhdessä neljän muun kunnallisen jätehuoltoyhtiön ja Elenium Oy:n  kanssa uudistamaan jätekeskusten toiminnasta vastaavia järjestelmiä yhteishankeella, jonka lopputuloksena kehitettiin ja otettiin käyttöön MaterialPort -toiminnanohjausjärjestelmä. 

MaterialPort Center Koukku- ja Tarastenjärven jätekeskuksissa

Pirkanmaan Jätehuolto ottaa MaterialPort Center -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön Koukkujärven ja Tarastenjärven jätekeskuksissa. Jätteenkuljetusten ennakkoilmoittautumiset muodostavat sähköisen siirtoasiakirjan suoraan MaterialPortiin. Näin vaa’alla asiointi ja punnitukset hoituvat sujuvasti saman järjestelmän kautta. Mahdolliset kuormantarkastukset ja muutokset tuotetietoihin voidaan tehdä modernin ja helppokäyttöisen mobiili- tai desktop -käyttöliittymän kautta.

Merkittäviä uudistuksia aiempaan ovat monipuoliset varastonhallinnan toiminnot ja mahdollisuus käyttää järjestelmään kertyvää dataa joustavasti toiminnan analysointiin ja viranomaisraportointiin.

Work