MaterialPort tuo eri käyttäjäryhmilleen merkittäviä, kustannuksia säästäviä ja toimintaa tehostavia hyötyjä. MaterialPort soveltuu parhaiten tilanteisiin joissa tarvitaan modernia, toimintavarmaa ja laadukasta ratkaisua materiaalivirtojen hallintaan

Hyödyt kiertotalousyhtiöille

Yhdessä viiden jätehuoltoyhtiön kanssa kehitetty MaterialPort tuo modernin ja innovatiivisen järjestelmän avulla useita hyötyjä kiertotalousyhtöiden päivittäisiin toimintoihin.

LUE LISÄÄ

Sujuvaa toiminnanohjausta

MaterialPort on rakennettu puhtaalta pöydältä viiden jätehuoltoyhtiön tarpeisiin ja määrittelytyöhön perustuen. Järjestelmä vastaa jätehuoltoyhtiöiden tarpeeseen saada käyttöönsä nykyaikainen ja toiminnallisuuksiltaan laaja toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmän kehitystyössä on huomioitu helppokäyttöisyys ja varsinkin päivittäisten ja eniten käytettyjen toimintojen sujuva käyttö.

LUE LISÄÄ

Moderni toteutus

MaterialPort on pilvipalveluna toimiva järjestelmä joka tukee joustavasti eri päätelaitteita. Käyttö on mahdollista niin mobiilissa kuin suoraan perinteiseltä työasemaltakin. Järjestelmästä on pyritty tekemään mahdollisimman tietoturvallinen, myös GDPR on huomioitu jo kehitysvaiheessa. Moderni ja tuore toteutus varmistaa, että kehitystyön tavoitteena ollut pitkä elinkaari toteutuu.

LUE LISÄÄ

Laaja asiakaskunta

MaterialPortin on ottamassa käyttöön merkittävä osa Suomen jätehuoltoyhtiöistä. Uusi ja moderni ratkaisu tuo yhtiöille merkittäviä hyötyjä jotka näkyvät toiminnan tehostumisena, kustannussäästöinä ja parempana asiakastyytyväisyytenä.

LUE LISÄÄ

SaaS -ratkaisu

MaterialPort on hankittavissa nopeasti yleistyneellä “Software as a service” (SaaS) -mallilla jolloin huoltovapaa kokonaispalvelu on hankittavissa kiinteällä vuosimaksulla.

LUE LISÄÄ