Work

Ratkaisu rekisterikilpien tunnistamiseen

Lense on ratkaisu rekisterikilpien tunnistamiseen tehdasalueilla, parkkipaikoilla, kaivoksissa, rakennustyömailla tai muissa vastaavissa paikoissa. Se sisältää 24/7 ulkokamerat, ohjelmistorajapinnan ja tuen.

Suunnittelu

Tarkka ja nopea tunnistaminen on monen tekijän summa. Siihen vaikuttavat kameran asento, suunta, zoom ja valaistus. Toisaalta taustalla näkyvät merkit ja vastavalot kuten aurinko tai ajoneuvon ajovalojet voivat heikentää tunnistusta. Suunnittelemme kamerallesi ja puomille parhaan sijainnin ja opastamme valaistuksen suunnittelussa, jotta saat luotettavan tunnistuskokemuksen ajoneuvoistasi.

Palvelu

Palvelua tarjoamme avaimet käteen -periaatteella ja sisältää tarvittavan sovelluksen ja kameroiden asennuksen, järjestelmän toteutuksen, ylläpidon ja paljon kehutun tukipalvelun. Autamme sinua kaikissa elinkaaren vaiheissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

joonas.jokinen@elenium.fi

Joonas Jokinen

Suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

joonas.jokinen@elenium.fi

+358 400 270480

Work

Ratkaisu, joka toimii

API

Voit helposti integroida kameratunnistuksen omiin järjestelmiisi valmiin rajapinnan avulla.

Hämärätunnistus

Lense tunnistaa rekisterikilven myös hämärissä olosuhteissa.

Nopea

Lähestyvät ajoneuvot tunnistetaan nopeasti.

Kamera

Ratkaisu sisältää sinun sää- ja valaistus olosuhteisiisi sopivan kameran

Tuki

Kiitelty palvelutukemme auttaa sinua.

Puomit ja toimilaitteet

Autamme sinua valitsemaan ja integroimaan puomit ja muut toimilaitteet.

Pellin alla

Teknologia

Tunnistusratkaisumme on nopea ja luotettava. Ratkaisu on helppo ottaa käyttöön ja se skalautuu niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin.

Toisin kuin perinteiset tunnistusjärjestelmät, Lense hyödyntää moderneja teknologioita, kuten koneoppimista ja tekoälyä. Tämä mahdollistaa tarkemman tunnistamisen liikkuvista ajoneuvoista, hieman hämärässä tai hieman epäselvissä kuvissa. Tunnistetut rekisterikilvet siirtyvät sujuvasti järjestelmääsi REST-pyynnönä.

Turvallisuus

Järjestelmämme on suojattu korkeatasoisella ja auditoidulla tietoturvalla, joten voit olla varma, että tietosi ovat turvassa. Tunnistetut tiedot siirretään kulunvalvontalokiin salattujen yhteyksien kautta. Kameroista ei tallenneta kuvia tai videoita, ja suunnittelemme kameroillesi erillisen verkon, johon ei pääse ulkopuolelta tai toimistosi verkosta.

Integraatiot

Lenseä voi käyttää suoraan MaterialPort Centerissä tai MaterialPort Controlissa. Integrointi kolmannen osapuolen järjestelmiin on myös mahdollista. Olemme integraatiokehityksen ammattilaisia, lue lisää.