17 helmikuun, 2023 IT Elenium

MaterialPort laajeni kassajärjestelmällä

Jätehuoltoalalle kehitetty kassajärjestelmä

MaterialPort -alustan ominaisuudet laajenivat merkittävästi helmikuussa uuden kassajärjestelmän julkaisun myötä. MaterialPortiin sisäänrakennettu kassajärjestelmä poistaa tarpeen erilliselle kassaratkaisuille ja auttaa vähentämään kustannuksia sekä parantamaan kokonaisuudessaan vastaanottotoimintojen tehokkuutta.

MaterialPort Stationin ja uuden kassajärjestelmän avulla jätehuoltoyritykset voivat tehostaa jäte- tai kierrätyspisteiden toimintojaan ja tarjota samalla sujuvamman asiointikokemuksen palveluna asioiville asiakkailleen. Uusi kassajärjestelmä on monipuolisesti muokattavissa vastaamaan eri toimipisteiden vaatimuksia. Tämä sisältää mm. toimipaikkakohtaiset määrittelyt tuotteille, hinnoille, kategorioille ja vastaanotettavien lajikkeiden muokattavat eräkoot.

Kun asiakas saapuu jäteasemalle, kassamyyjä voi helposti valita tuotteet, jotka asiakas on tuonut, ja järjestelmä laskee automaattisesti verot ja loppusumman tuotteista. Myyjä voi sitten asettaa maksettavan summan, ja asiakas voi maksaa haluamallaan maksutavalla NETS -korttipäätteellä. Kuitit voidaan toimittaa sähköpostitse tai tulostaa maksupäätteellä. Maksun jälkeen asiointi tallentuu kassajärjestelmään, ja asiakas voi mennä jättämään tuomansa jakeet kierrätettäväksi.

Asiakkaiden vastaanotto ja maksutapahtumat on suunniteltu toimimaan mahdollisimman nopeasti, mikä helpottaa toimintaa ruuhka-aikoina. Kassajärjestelmän voi tarvittaessa ottaa tabletin ja langattoman maksupäätteen avulla käyttöön myös liikkuvilla toimipisteillä.

MaterialPortin uusi kassajärjestelmä on vain yksi esimerkki monista uusista ja hyödyllisistä ominaisuuksista, jotka laajentavat MaterialPort -alustaa entistä monipuolisemmaksi ja kattavammaksi jätehuoltoyhtiöiden digitaaliseksi alustaksi.

Lisätiedot:
Joonas Jokinen
040 0270 480
joonas.jokinen@elenium.fi

,