Work

Ajoneuvojen kulunvalvonta toimipaikallesi

Korkeatasoinen turvallisuus ja sujuva liikenne ovat kilpailukykytekijöitä alueilla, joissa ajoneuvot ja raskasliikenne liikennöi. Tähän tarpeeseen kehitimme Control kulunvalvontaratkaisun, joka parantaa alueen turvallisuutta. Rekisterikilventunnistuksen avulla on mahdollista rajata pääsy alueille vain niille ajoneuvoille, joille lupa on myönnetty.

Kätevä hallintapaneeli

Control tarjoaa yksinkertaisen web-hallintapaneelin, jossa määrität ajoneuvot, ajoneuvoryhmät sekä tarkat säännöt puomien ohjaukseen. Voit tarkastella kulunvalvontalokista, ketkä alueellasi ovat asioineet. Saavutat synergiaetuja muiden MaterialPort alustan tuotteiden kanssa. mm. käyntiautomaatio luo automaattisesti kulkuluvat ennakkoon ilmoitetuille kuormille.

Sujuva liikenne

Parhaan sujuvuuden saavutat, kun valitset kulunhallintaratkaisun lisäksi Lense -rekisterinkilventunnistusratkaisun. Ajoneuvot tunnistetaan nopeasti myös haastavissa olosuhteissa ja saat puomin avautumaan ilman, että ajoneuvon tarvitsee pysähtyä, mikä on tärkeää erityisesti raskalle liikenteelle. Useat yrityksen ympäri Suomea luottavat Control-kulunhallintaan.

Modulaarisuus

Control-kulunvalvonta voidaan ottaa käyttöön täysin itsenäisenä kokonaisuutena tai lisätä helposti käyttöön laajennoksena MaterialPortin jo aiemmin käyttöön otettuun instanssiin. Autamme sinua suunnittelemaan sinulle sopivan ratkaisun.

joonas.jokinen@elenium.fi

Joonas Jokinen

Suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

joonas.jokinen@elenium.fi

+358 400 270480

Work

Turvallisuus

Hallitse valvo ketkä pääsevät aluellesi. Näin ennaltaehkäiset vahingot ja rikkomukset.

Paras palvelu

Ratkaisemme ongelmasi nopeasti ja palvelemme ammattitaidolla.

Sujuva liikenne

Nopea tunnistus ja puominohjaus sujuvoittaa liikennettäsi.

API

Voit yhdistää muut järjestelmäsi kulunvalvontatapahtumista tuleviin tapahtumiin.

Tietoturva

Tietosi ovat turvassa auditoidussa ympäristössä ja vanhat henkilötiedot poistuvat automaattisesti viiveellä.

Modulaarisuus

Käytä erillisenä palveluna tai yhdistä muihin MaterialPort alustan ominaisuuksiin. Sinun tarpeidesi kokoinen aina.

Teknologia

Control pohjautuu moderneihin, mutta vakaisiintuneisiin teknologioihin ja  on osa MaterialPort alustaa. Se on suuninteltu konfiguroitavuus, skaalautuvuus ja turvallisuus edellä. Tunnistustapahtumista on mahdollista luoda reaaliaikaiset herätteet järjestelmiisi esimerkiksi REST-pyynnöin tai Modbus-protokollaa hyödyntäen.

Tietoturva

Control on suojattu korkeatasoisella ja auditoidulla tietoturvalla. Voit määrittää kenellä on oikeus katsella kulunvalvontalokia ja lokien tiedot poistuvat määräajan päästä automaattisesti. Autamme sinua huomioimaan tietosuoja-asiat käyttönottovaiheessa.

Jos haluat parantaa alueesi turvallisuutta ajoneuvojen kulunvalvonnassa, ole rohkeasti yhteydessä meihin.