Work

Uudista jäteasemat modernin ja käyttäjäystävällisen kokonaisratkaisun avulla.

Perinteiseen jäteasemien operointiin on vaadittu pysyvää henkilökuntaa valvomaan asiointia sekä rahastamaan ja neuvomaan kuluttajia. MaterialPort Station tekee jäteasemapalveluiden tarjoamisesta tehokkaampaa ja mahdollistaa kuluttajille laajemmat mahdollisuudet asioida jäteasemalla itse valitsemanaan ajankohtana kätevästi mobiilisovellusta hyödyntäen.

Itsepalveluasioinnilla lisää vaihtoehtoja aukioloaikoihin

MaterialPort Station on kokonaisratkaisu, jonka avulla kuluttajille voidaan tarjota osittaista tai ympärivuorokautista itsepalveluasiointia. Kuluttajat voivat edelleen asioida jäteasemalla myös perinteisesti, mutta suurimmat hyödyt jäteyhtiölle ja asiakkaille saadaan itsepalveluasioinnin mukanaan tuomasta asioinnin helppoudesta ja parantuneesta palvelusta.

MaterialPort Station sisältää henkilökunnan käyttöliittymät hinnastojen ja tapahtumien hallintaa varten, Android/IOS -mobiilisovellukset kuluttajien käyttöön. Käyttökohteesta riippuen mukaan voidaan sisällyttää MaterialPort Lense -ajoneuvojen tunnistamisratkaisu, MaterialPort Control -kulunvalvonnan ratkaisu ja MaterialPort Signage -infonäyttöratkaisu.

Kuluttajien mobiilisovellus

MaterialPort Stationiin sisältyy tyylikäs ja helppokäyttöinen Android ja IOS -mobiilisovellus, joka räätälöidään tilaajan imagoon sopivaksi. Sovellusta käyttäen kuluttajat voivat ilmoittaa tuomistaan jätteistä, etsiä kierrätykseen liittyvää tietoa, saada opastusta jätehuoltokeskuksessa sekä maksaa käyntinsä suoraan sovelluksen kautta.

Yksin tai yhdessä

MaterialPort Station voidaan ottaa käyttöön täysin itsenäisenä kokonaisuutena tai lisätä helposti käyttöön laajennoksena MaterialPortin jo aiemmin käyttöön otettuun instanssiin.

Work